الأربعاء، 9 يوليو 2014

سويسرول الشوكولاته


المقادير:

نصف كوب شوكولاته- 6 ملاعق كبيره زبده- كوب سكر- 4 بيضات- كوب دقيق- نصف ملعقه صغيره بيكربونات- ثلثين كوب ماء.

الحشو : 
كريمه مخفوقه- او مربى- كريمه جبنه- اى شئ بتفضليه

للتزيين: 
- صوص الشوكولاته
الطريقه:
- دوبى الزبده والشوكولاته معا على النار ، وارفعيها من على النار وضيفى عليها السكر وقلبى كويس جدا وسيبيها على جنب.
- اخفقى البيض جيدا لمدة 3 دقايق وبعدها ضيفى عليهم ربع كوب من الدقيق والبيكربونات وقلبى .
-ضيفى باقى الدقيق بالتبادل مع الماء.
- ضعى الخليط فى صينيه مستطيله مبطنه بورقة زبده ودخليها فرن180 درجه لمدة 30 دقيقه.
- اول ماتطلع من الفرن رشى على وشها سكر بودره واقلبيها على فوطه مبلوله ميه وشيلى ورقة الزبده ورشى عليها سكر بودره ولفيها جوه الفوطه وسيبيها لما تبرد تماما.
- افرديها واحشيها حسب رغبتك ولفيها تانى وزينيها بصوص الشوكولاته 
( ميزة السويسرول انك ممكن تحشيها وتزينيها بأى كريمات انتى بتحبيها)

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق