المقادير:
نصف كوب شوكولاته- 6 ملاعق كبيره زبده- كوب سكر- 4 بيضات- كوب دقيق- نصف ملعقه صغيره بيكربونات- ثلثين كوب ماء.
الحشو :
كريمه مخفوقه- او مربى- كريمه جبنه- اى شئ بتفضليه
للتزيين:
- صوص الشوكولاته
الطريقه:
- دوبى الزبده والشوكولاته معا على النار ، وارفعيها من على النار وضيفى عليها السكر وقلبى كويس جدا وسيبيها على جنب.
- اخفقى البيض جيدا لمدة 3 دقايق وبعدها ضيفى عليهم ربع كوب من الدقيق والبيكربونات وقلبى .
-ضيفى باقى الدقيق بالتبادل مع الماء.
- ضعى الخليط فى صينيه مستطيله مبطنه بورقة زبده ودخليها فرن180 درجه لمدة 30 دقيقه.
- اول ماتطلع من الفرن رشى على وشها سكر بودره واقلبيها على فوطه مبلوله ميه وشيلى ورقة الزبده ورشى عليها سكر بودره ولفيها جوه الفوطه وسيبيها لما تبرد تماما.
- افرديها واحشيها حسب رغبتك ولفيها تانى وزينيها بصوص الشوكولاته
( ميزة السويسرول انك ممكن تحشيها وتزينيها بأى كريمات انتى بتحبيها)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق