اوريو تراڤيل:
المقادير:
٤٥٠ج اوريو- ٢٥٠ج جبنه كريمى- م ص ڤانيلا
الطريقه:
- فى محضرة الطعام نفرم البسجويت مع الجبن والفانيلا ،حتى تتكون عجينه متماسكه.
- نشكل البسكويت على شكل كور صغيره متشابهه ، وندخلها التلاجه حتى تتماسك، ثم نرجها ونغطيها فى صوص الشوكولاته السايحه وندخلها التلاجه مره اخرى لتتماسك.
ملحوظه( لو ماعندكيش محضرة طعام ممكن تفرمى البسكويت بالنشابه وتقلبيه مع الجبنه بمعلقه خشب؛ او تفرميه بالنشابه وتقلبه مع الجبن فى العجانه او مضرب الكهربا اليدوى، )
زينى البسكويت بالفارمسيلى او جوز الهند او مكسرات مفرومه ناعم زى ماتحبى؛ ويكون التزيين بعد ماتتغلف فى الشوكولاته على طول علشان تلزق ودخليها التلاجه بعدها
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق